LOCADI® är en förkortning av Logistics Cargo Distribution vilket är nyckelorden i företagets affärsidé.

LOCADI® är ett företag som erbjuder dynamiska transport & logistik tjänster för optimala fraktlösningar för internethandel inom EU.

Den plattform som LOCADI® har varit med och utvecklat är en unik logistiktjänst som minimerar all manuell hantering inom hela fraktkedjan från försäljningsföretaget till fraktföretaget och slutligen konsumenten.

LOCADI® är spindeln i ett dynamiskt distributionsnät där flera partner sitter sammankopplad.

Den stora besparingen ligger i att LOCADI® samordnar transporter från varje internethandelsaktör till respektive distrubitionsland. Distributionen i varje land sköts av en ytterligare partner som täcker landets yta till minst 80 procent.
Alla företag som bedriver handel innom EU kan enkelt ansluta sig till LOCADI® för att enkelt avbelasta sin verksamhet från transporthantering och ändå kunna erbjuda sina kunder billig och enkel frakt direkt hem till dörren.

För att tillgodose sina VPS och kunder med högsta kvalitet och tillförlitlighet samarbetar LOCADI® med några av de största express och fraktbolagen inom EU.

Nyckel till framgången ligger i att alltid samarbetar med seriösa och väleteblerade fraktbolag för att via den unika logistikplattformen samordna tranporter och eliminera hantering av fraktbeställningar för internethandelsaktören.
LOCADI VPS Logo
Klicka här för att ansöka om att bli en VPS (Verified Pick-up Site).